NAJČEŠĆA PITANJA

Da li mogu da poručim robu preko telefona?

Poručivanje robe se vrši isključivo putem sajta (nije moguće putem telefona, email-a ili društvenih mreža). Više informacija o poručivanju putem sajta možete pronaći na stranici "Kako kupiti".

Kako da znam da sam uspešno poručio/la artikal putem sajta?

Kada izvršite uspešnu kupovinu putem našeg sajta prikazaće Vam se stranica sa brojem porudžbine i porukom da ste uspešno poručili. Takođe dobićete mail sa svim podacima o Vašoj porudžbini.

Kako da platim poručeni proizvod?

Plaćanje poručene robe preko sajta se može izvršiti na dva načina:

  1. pouzećem, prilikom preuzimanja robe, isključivo u gotovini;
  2. platnim karticama.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Plaćanje na rate je moguće samo prilikom kupovine u prodavnicama, ukoliko posedujete platnu karticu koja ima tu mogućnost, ili ako plaćate čekovima građana.

Da li plaćam troškove isporuke i koliko iznose?

Ukoliko vrednost Vaše porudžbine iznosi preko 4000 RSD, isporuka je besplatna. Ukoliko su ispod navedene sume, troškove poštarine snosi kupac i oni iznose 350 RSD.

Da li postoji mogućnost zamene?

Prilikom online kupovine u slučaju da Vam je poručeni artikal neodgovarajući, moguća je zamena za drugu veličinu ukoliko je imamo na stanju ili za neki drugi artikal iz našeg asortimana. Ukoliko Vam je stigla veličina koju ste poručili a menjate ili vraćate artikal, troškove povraćaja snosite Vi. Ukoliko Vam je stigla pogrešna veličina ili pogrešan artikal našom greškom, troškove povraćaja snosi Nine West. Više informacija o zameni kupljenog proizvoda možete pronaći na stranici "Zamena artikla"

Da li isporučujete robu van granica Srbije?

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije.

U kojim veličinama je dostupan artikal?

Sve dostupne veličine su prikazane na našem sajtu. Ukoliko veličina nije prikazana znači da se rasprodala i da nije dostupna ni u našim prodavnicama.

Kako da znam koja veličina mi odgovara?

Kako bi detaljnije utvrdili koja Vam je veličina potrebna, na našem sajtu iznad prikazanih dostupnih brojeva nalazi se link "odredi veličinu" gde možete pogledati veličine izražene u cm.

Da li su iste cene na sajtu i u prodavnicama?

Cena na našem sajtu i u maloprodajama su iste, osim u slučaju kada je u toku neka akcija koja važi u maloprodajama, a ne i na sajtu ili obrnuto.

Gde se nalaze vaše prodavnice?

Spisak i lokacije svih naših prodavnica možete pogledati na linku.