Facebook Pixel

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam proizvod ne odgovara, iz bilo kog razloga, molimo Vas da artikal vratite na adresu sa fiskalnog računa ili fakture. Artikal šaljete bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku. Procedura je ista i ukoliko želite da zamenite za neki drugi artikal, samo je potrebno da nažnačite šifru artikla koji želite.

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, artikal takođe šaljete na adresu sa koje je paket stigao, ali u tom slučaju isključivo BEX kurirskom službom o našem trošku, sa naznakom problema koji je nastao.

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica, molimo Vas da nam se obratite putem kontakt forme.

ROK ZA ZAMENU

Zamenu za drugu veličinu artikla ili neki drugi artikal možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka nakon prijema proizvoda.

ROK ZA REALIZACIJU ZAMENE

Rok za realizaciju zamene veličine artikla ili zamene za drugi artikal je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog proizvoda.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.