Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam veličina ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 011 4000 333 ili nam pošaljite email na adresu: info@ninewest.rs. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 011 4000 333.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi. Zamena artikla se vrši u roku od par dana.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Beosport.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.

Rok zamene

Zamenu za drugu veličinu artikla ili neki drugi artikal možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.