Facebook Pixel

ISPORUKA PROIZVODA

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitajte sledeće uslove. Svakom kupovinom na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti. 

 1. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.
 2. Kupac ima obavezu da prodavcu dostavi tačne podatke za isporuku (ime, prezime, puna adresa i broj, kontakt telefon, model i veličina artikla).
 3. Prodavac ima obavezu da po prijemu potrebnih podataka od Kupca pripremi profakturu za plaćanje, koja predstavlja pisani akt kojim se definiše roba i cena konkretne kupoprodaje, kao i instrukcije za uplatu.
 4. Plaćanje na sajtu www.ninewest.rs može se vršiti na dva načina. Prvi način je platnim karticama, a drugi gotovina. Ukoliko plaćate u gotovini, novac dajete kuriru koji vam isporučuje pošiljku. Artikal poručen putem www.ninewest.rs plaća se po ceni na dan porudžbine.
 5. Dostava nije ograničena iznosom ili količinom.
 6. Za sve porudžbine čija je vrednost iznad 4.000,00 din. poštarina je besplatna. Isporuka porudžbina ispod navedenog iznosa se naplaćuje po važećem cenovniku kurirske službe BEX express sa kojom Beo-Sport System d.o.o. ima ugovor. Cenovnik sa ostalim uslovima možete pogledati na linku: www.bex.rs
 7. Poručeni proizvod putem www.ninewest.rs biće isporučen posredstvom kurirske službe „Bex“ u roku od 2-5 radnih dana od dana porudžbine. Zbog povećane količine narudžbine tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do 7 radnih dana. Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga. Kurirska služba vrši isporuku robe u periodu od 09h do 17h radnim danima, pri čemu je neophodno da na registrovanoj adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko kurir nikoga ne pronađe na adresi navedenoj za dostavu, pokušaće da kontaktira kupca putem telefona kako bi ugovorio novi termin isporuke pošiljke.
 8. Kupac može u zakonskom roku od 14 dana po prijemu, da poručenu robu vrati prodavcu bez ikakvog objašnjenja. Prodavac je u obavezi, da u tom slučaju kupcu vrati celokupan plaćeni iznos, izuzev troškova dostave robe.
 9. U slučaju odustanka od kupovine, kupac ima pravo da poručeni artikal zameni za drugi ili na povrat novca.
 10. Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove zamene i ovakvog povraćaja snosi kupac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun. Napomena: u cilju što lakšeg utvrđivanja odgovarajuće veličine poručenog artikla, na sajtu je navedena tabela veličina koja odgovara veličini određenog brenda.
 11. Garancija ili povraćaj se ne mogu izvršiti sa proizvodima oštećenim usled neodgovarajuće upotrebe. Svi podaci o kupcu smatraju se poverljivim i ne mogu se ustupati drugim licima ukoliko bi takvo ustupanje štetilo moralnim kao i normama javnog poretka.
 12. Ukoliko ste poručili više artikala, nastojaćemo da Vas što pre obavestimo o raspoloživosti i mogućnosti slanja poručene robe.
 13. Ukoliko nismo u mogućnosti da Vam pošaljemo poručeni artikal, primićete imejl sadržine da je Vaša porudžbina „otkazana“, što znači da poručeni artikal nemamo na stanju i da nije dostupan.

 

Molimo Vas da imate u vidu da nastojimo da stanje veličina na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni porizvod više ne ne bude raspoloživ u našem magacinu u trenutku poručivanja. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona 011/4000-333 (ponedeljak - petak 09:00-17:00, subota 09:00-15:00) ili putem kontakt forme.