ISPORUKA

Mesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.
Isporuku proizvoda poručenih na sajtu
www.ninewest.rs vrši kurirska služba BEX express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 17 časova, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoća da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki.

Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

PREUZIMANJE POŠILJKE OD STRANE KUPCA

Kurirska služba BEX express, isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 17 časova. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledajte paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-maila na adresu info@ninewest.rs ili pozivom na broj 011 4000 333.

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili veća od 4000 RSD, isporuka je besplatna.

Cena dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4000 RSD iznose 350 RSD.